Coccolino si Buzzstore // Review

Image

 

In decembrie m-am inscris si eu la campania Coccolino oferita de Buzzstore. Am primit cateva zile mai tarziu un pachet care mirosea a balsam de rufe de la o posta…din el isi itea capul un ursulet de plus, chiar Coccolino insusi, o ramurica de brad si 2 sticle de Coccolino editia speciala de Craciun: Passion Flower & Red  Fruits si Purple Orchid & Blueberries. 

Le-am lasat frumos in baie sa isi astepte ocazia. Am alternat spalarile ba cu un balsam ba cu altul. Eu trebuie sa marturisesc ca am o obsesie olfactiva de mica: rufele proaspat spalate, inca ude si scoase din masina. Cand eram mica mama nu putea sa puna rufele la uscat pana nu le adulmecam eu pe toate. Ma rog, unora le place (nu jazzul, ntz ntz) fumul de masina, altora mirosul de crema de bocanci, eu le am cu rufele.

Initial am uitat complet de balsamuri, pana intr-o zi cand am scos un pulover din dulap care mirosea foarte puternic si foarte bine a ceva si nu-mi dadeam seama ce parfum se imprimase in el. De fapt mirosea a Coccolino roz. Si s-a simtit inca bine si ziua urmatoare, dupa o zi lunga si in care am stat si in fum. Deci nota zece pentru Coccolino. Cel mov imi place mai mult, e mai floral, cel roz e mai dulceag. Ca si cantitate sunt foarte spornice, la o spalare pot sa zic ca am pus jumatate de capacel si se simtea foarte bine parfumul balsamului.

Image

Conceptul Buzzstore mi se pare foarte interesant, am vorbit de el si intr-un post precedent in care spuneam ca am primit coletul Coccolino si ca urmeaza sa pun poze si sa va vorbesc despre el. Puteti sa va inscrieti si voi pe Buzzstore si sa buzz-aiti despre produse .)

Toodles, Coccolino va face si el cu mana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s